- Kontakt podaci -
 
  Telefoni:        e-mail:
     phone/fax:  ++387 (0)32 881 774                   dragan.trogrlic@tel.net.ba    
     mob:           ++387 (0)61 461 517        
  Preparati Ive i Dragana Trogrlića se mogu nabaviti jedino preko Dren doo. Žepče     
         

 

 

 

Nekoliko vrsta zloćudnih tumora razvija se iz CIN promjena. Njihovo razlikovanje je važno zbog izbora liječenja i prognoze. Tako danas medicina razlikuje invazivni karcinom pločastog epitela, unutar kojeg postoji nekoliko podtipova. Invazivni karcinom pločastih stanica najčešći je zloćudni tumor kojeg uzrokuje HPV infekcija i na njega otpada oko 80% svih karcinoma vrata maternice. Adenokarcinom je rjeđi zloćudni tumor i, kako se čini povezan je sa infekcijom HPV-18. Karakteriše ga veća agresivnost, brzo širenje u okolna tkiva i rano metastaziranje u udaljene organe. Spada u najzloćudnije tumore vrata maternice i, u prkos agresivnom načinu liječenja, ima nizak postotak preživljavanja. Od ostalih tumora treba spomenuti još sarkome i neuroendokrine tumore koji su vrlo rijetki i uglavnom se javljaju kod žena starije životne dobi.

Kompletan članak možete otvoriti klikom na link Otvori PDF,

Više informacija o preparatima za suzbijanje HPV infekcija kao i o drugim proizvodima firme ,,Dren ,, iz Žepča možete saznati na ovoj stranici i na telefone:        

Tel/fax: 00387- (0)32-881-774

Mob: 061-461-517

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web:   www.dren-trogrlic.com

Imamo 34 gostiju i nema članova online