- Kontakt podaci -
 
  Telefoni:        e-mail:
     phone/fax:  ++387 (0)32 881 774                   dragan.trogrlic@tel.net.ba    
     mob:           ++387 (0)61 461 517        
  Preparati Ive i Dragana Trogrlića se mogu nabaviti jedino preko Dren doo. Žepče     
         

 

 

 

      Rak vrata maternice danas je jedan od najvećih zdravstvenih problema u svijetu i od ovog zloćudnog tumora svake godine oboli oko 500 000 žena, a njih oko 250 000 umre. Spoznaja da je za razvoj ovog oblika raka odgovorna virusna infekcija sluznice vrata maternice otvorila je mogućnost preventivnog djelovanja, što je dovelo do značajnog smanjenja broja oboljelih žena. Međutim u nerazvijenim zemljama, u koje spada i BiH rak vrata maternice drugi je po učestalosti zloćudni tumor kod žena srednjih godina. Kako se radi o oboljenju koje se razvija postepeno i koje prije konačne progresije u rak ima nekoliko pred stadija ( CIN ) u kojima je odgovarajućim liječenjem moguće sa gotovo 100% sigurnošću spriječiti razvoj raka, od velike je važnosti upoznati žene sa prirodom i posljedicama HPV infekcije, kao i načinima preventivnog djelovanja, u koje spada i uzimanje biljnih preparata, o čemu ćemo detaljno pisati na ovoj web stranici.

Kompletan članak možete otvoriti klikom na link Otvori PDF!

Više informacija o preparatima za suzbijanje HPV infekcija kao i o drugim proizvodima firme ,,Dren ,, iz Žepča možete saznati na ovoj stranici i na telefone:        

Tel/fax: 00387- (0)32-881-774

Mob: 061-461-517

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web:   www.dren-trogrlic.com

Imamo 207 gostiju i nema članova online