- Kontakt podaci -
 
  Telefoni:        e-mail:
     phone/fax:  ++387 (0)32 881 774                   dragan.trogrlic@tel.net.ba    
     mob:           ++387 (0)61 461 517        
  Preparati Ive i Dragana Trogrlića se mogu nabaviti jedino preko Dren doo. Žepče     
         

 

 

 

 

prostata1     Preparati se koristi kod benigne hiperplazije i adenoma prostate. Najbolji rezultati se postižu nakon 3-6 mjeseci korištenja, a najbolje je koristiti kombinaciju 3 različita preparata koji se troše svaki po 1x dnevno. Djeluju direktno na mjesto gdje se nalazi centar hormonskog upravljana, odnosno na hipofizu, od koje zavisi rad genitalnih organa:
testisa i prostate. U slučaju narušavanja ove hormonske regulacije dolazi do umnožavanja ćelija prostate i do njenog povećavanja, što se manifestira povećanjem razine prostata specifičnog antigena ( PSA ). Povećanje prostate često je praćeno stvaranjem tumorske mase koja može biti dobroćudne naravi (adenom), ili zloćudne (karcinom). Visoka djelotvornost preparata može se objasniti time što on djeluje na hipofizu, uspostavljajući tako hormonsku ravnotežu. To dovodi do normalizacije funkcije prostate i volumen ove žlijezde se smanjuje. Preparati smanjuju adenom, često do potpunog iščezavanja, a samim tim  dolazi do pada PSA i normalizira se mokrenje.

      Posebno naglašavamo da do sada nije postojao lijek koji može djelovati na smanjenje tumorske tvorbe. Zahvaljujući osobinama ovih preparata, da djeluju na hormonsku regulaciju, ispoljavaju se mnoge pozitivne osobine: Pored već spomenutog smanjenja adenoma i normalizacije mokrenja, povećavaju muževnost koja se bazira na zdravoj osnovi, ali ne narušava zdravlje, postiže psihički mir i raspoloženje i bolji san, tako da ga mogu primjenjivati i osobe koje nemaju prostatičkih tegoba. Veoma značajan učinak postiže se ako ove preparate primijenimo preventivno, znači prije pojave znakova oboljenja. Tad je dovoljno koristiti jedan preparata koji je hormonski regulator i koji se uzima tri puta na dan. Jedno pakovanje sadrži 90 doza i dovoljno za mjesec dana korištenja.

     Kod beningih oboljenja prostate često dolazi i do slabljenja bubrežne funkcije i u tom slučaju preporučujemo kombinaciju tri biljna preparata koji se koriste najmanje tri mjeseca. Kod ozbiljnijih problema ovaj tromjesečni komplet trebalo bi koristiti 6-12 mjeseci. Neto težina preparata je 120g. Ova doza je dostatna za 1 mjesec korištenja.

 

 

Biljni preparati za zloćudne tumore prostate

 

    Komplet biljnih preparata za 1 mjesec korištenja. Komplet sačinjavaju 4-6 preparata koji se troše u pravilnim vremenskim razmacima svaki po 1x dnevno. Neto težina svakog od  preparata je 50 g. Korištenje biljnih preparata i medicinskog liječenja se ne isključuju i najbolji rezultati se postižu kada se preparati se troše zajedno sa medicinskim liječenjem. Kad medicinsko liječenje završi preparati se nastavljaju koristiti kao monoterapija.

     
 

Trajanje fitoterapije zavisi o brojnim faktorima koji se prate u toku terapije, ali iz iskustva znamo da se najbolji rezultati postižu nakon 8-12 mjeseci korištenja biljnih preparata. Važno je napomenuti da se sastav preparata kao i njihov broj mogu mijenjati što ovisi o stadiju bolesti u trenutku dijagnosticiranja, i Gleason skoru tumora, kao i o načinu liječenja koje kod pacijenta koristi suvremena medicina.


     Preparate je dobro koristiti kod biokemijskog relapsa bolesti, odnosno kad nakon završenog medicinskog liječenja dođe do porasta PSA. Preparati pokazuju djelotvornost i kod hormonski neovisnih tumora prostate. Parametar na osnovu kojeg se prati djelotvornost fitoterapije je vrijednost PSA, kao i njegov mjesečni ili tromjesečni prirast.


     Za uvođenje fitoterapije ovim biljnim preparatima potrebno je da pacijent dostavi kompletnu medicinsku dokumentaciju iz koje se vide vrijednost PSA, proširenost tumora, Gleason skor i terapijski protokoli koje je do tad korišten od strane suvremene medicine. Medicinsku dokumentaciju najbolje je skenirati i poslati mail-om, a možete je i faksirati ili kopije poslati poštom.

 

Adresa firme je:
,,DREN d.o.o.,,
Ul Bukovik 3
72230 Žepče BiH

Imamo 19 gostiju i nema članova online