- Kontakt podaci -
 
  Telefoni:        e-mail:
     phone/fax:  ++387 (0)32 881 774                   dragan.trogrlic@tel.net.ba    
     mob:           ++387 (0)61 461 517        
  Preparati Ive i Dragana Trogrlića se mogu nabaviti jedino preko Dren doo. Žepče     
         

 

 

 

     Za razvoj raka vrata maternice odgovorna je trajna infekcija visokorizičnim humanim papiloma virusima ( HPV ). Većina žena koja dođe u dodir sa ovim virusima spontano će se osloboditi infekcije, međutim kod oko 10% njih razvit će se promjene na sluznici vrata maternice koje treba pažljivo pratiti.

violaii1 vioalii2a violaii2b violaii3

      Žene kod kojih dođe do trajne HPV infekcije imaju oslabljen imunitet, ali sve je više dokaza da je za razvoj trajne infekcije osim slabog imuniteta odgovoran i poremećaj hormona. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u spravljanju biljnih preparata koji su se pokazali uspješnim u liječenju poremećaja imuniteta i preparata koji regulišu hormonski status, autori tekstova o raku vrata maternice i osnivači firme ,, Dren ,, Ivo i Dragan Trogrlić razvili su biljne preparate koji sa velikim uspjehom pomažu kod trajnih infekcija visokorizičnim HPV virusima koji uzrokuju promjene sluznice vrata maternice koje mogu dovesti do razvoja raka. Radi se o 4 biljna preparat koji se pripremaju i piju u obliku čaja. Svaki preparat uzima se po 1x dnevno u pravilnim vremenskim razmacima. Uz to koristi se sredstvo za ispiranje koje je također na biljnoj bazi.

     Preparati treba da se troše najmanje tri mjeseca, a kod žena kod kojih dođe do poboljšanja dolazi do smanjenja stupnja cervikalne intraepitelne neoplazije ( CIN ) i potpune normalizacije građe epitela sluznice. Djelotvornost preparata kontroliše se Papa testom koje pacijentice sa dijagnosticiranim promjenama sluznice vrata maternice treba da rade svakih 6 mjeseci. Ovi preparati mogu se nabaviti jedino u sjedištu firme u Žepču, a svaka pacijentica, prije početka korištenja biljnih preparata treba da priloži medicinsku dokumentaciju.

Više informacija o preparatima za suzbijanje HPV infekcija kao i o drugim proizvodima firme ,,Dren ,, iz Žepča možete saznati na ovoj stranici i na telefone:        

Tel/fax: 00387- (0)32-881-774

Mob: 061-461-517

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web:   www.dren-trogrlic.com

Imamo 53 gostiju i nema članova online