- Kontakt podaci -
 
  Telefoni:        e-mail:
     phone/fax:  ++387 (0)32 881 774                   dragan.trogrlic@tel.net.ba    
     mob:           ++387 (0)61 461 517        
  Preparati Ive i Dragana Trogrlića se mogu nabaviti jedino preko Dren doo. Žepče     
         

 

 

 

preparat1

Preparat za oboljenja prostate

Ovaj preparat pokazao se djelotvoran u smanjenju tegoba starijih osoba koje izazivaju oboljenja prostate. Visoka djelotvornost preparata može se objasniti time što on djeluje na hipofizu, uspostavljajući tako hormonsku ravnotežu. To dovodi do normalizacije funkcije prostate i volumen ove žlijezde se smanjuje. Preparat smanjuju adenom prostate, često do potpunog iščezavanja, a samim tim  dolazi do pada PSA i normalizira se mokrenje.

Preparat "Viola" za klimaks i ženske bolesti

Preparat ,, Viola ,, ima više prednosti u rješavanju tegoba vezanih uz klimaks u odnosu na one koji se trenutačno koriste u konvencionalnoj terapiji. Oni uklanjaju primarni uzrok, djelujući na hipotalamo-hipofiznu osovinu normalizirajući njihovu regulaciju. Korištenjem ovog preparata vraća se mir i spokojstvo, osigurava se bolji san, prestaju navale vrućine i normalizira se rad srca.

viola klimaks

irewentiva

Preparat "Preventiva"

Biljni preparat za preventivu preporučuje se ženama koje se liječe Tamoxifenom. Najveći problem vezan za korištenje Tamoxifena je povećan rizik za razvoj tumora maternice-endometrija i korištenjem preparata postiže se zaštita endometrija ovih žena. To je hormonski regulator koji smanjuje rizik za razvoj tumora ženskih organa ( dojke, jajnika, endometrija ) kod onih žena u čijim porodicama je već jedno ili više članova oboljelo od nekog zloćudnog tumora.

Preparat "Vinka" za oboljenja štitnjače

Preporučuje se kod oboljenja štitnjače, a posebno je dobar u zaustavljanju rasta i smanjenja čvorova koji su često prisutni kod osoba starije dobi. Ovaj preparat se može koristit sam ili u kombinaciji sa drugim hormonskim regulatorima što zavisi od stadija i vrste oboljenja štitnjače.

vinkaa

Imamo 65 gostiju i nema članova online